Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar konyha > Magyar ételek, magyaros receptek > 16 weboldal. Kategória leírása: Magyar ételek, hagyományos magyar ételek, magyaros ételek, magyar étel receptek.
Szegedi ponty halászléhttp://www.unnep.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=295&Itemid=56 A halászlének két típusát különböztetjük meg: a passzírozott és a passzírozás nélküli hallevest. Az előbbit leggyakrabban a szegedi halászlével, míg az utóbbit a bajai halászlével azonosítjuk. Bajai Halászléhttp://www.bajaihalaszle.hu/ Bajai Halászlé - Bajai halkommandó - Bajai halászlé receptje. Egy tányérnyi magyar történelem - a gulyásleveshttp://www.cookbook.hu/magyar_receptek/GoulashH.html A gulyáslevest, mint magyar ételkülönlegességet dicsérik világszerte, és az sem számíthat véletlennek, hogy a magyar történelem egy egész korszakát is úgy emlegetik, mint a "gulyás-kommunizmus" idõszakát. Káposztás lángoshttp://www.meglepetes.hu/index.php?act=receptkifejt&id=361 Káposztás lángos - Recept Magyaros étel receptekhttp://www.izletes.hu/nemzeti/magyar Nemzeti ételek, magyaros receptek. Desszertek, tészták, szárnyasok, előételek, húsételek, főzelékek, halételek stb. Egyszerű Gyors Receptekhttp://egyszerugyorsreceptek.com Egyszerű, gyors étel és sütemény receptek. Szárnyasok, halak, vadak, nemzetek konyhája. Újházy-tyúkleveshttp://www.konyhamester.hu/a_r_t/recept/386.htm Konyhamester - Újházy-tyúkleves Lecsóhttp://www.konyhamester.hu/a_r_t/recept/125.htm Sült szalonnával, virslivel, debrecenivel, tojással és hasonlókkal szinte korlát nélkül dúsítható. Disznótoros pecsenye részletes receptjehttp://www.paplaszlo.com/disznotorospecsenye.html Már kisgyerek koromban megtetszett a disznótorok hangulata. A disznóvágások alkalmával szinte az egész család jelen volt, és egyike volt ez azon ritka alkalmaknak, amikor mindenki egy asztalnál ebédelt, vagy vacsorázott. A családias jó hangulat mellett elsőként jut eszembe a disznóvágásról a hagyományosnak számító pecsenye íze. Ezért is tanultam meg elsőként ezt az egyébként nagyon egyszerű receptet. És nem kell feltétlen disznót vágni, hogy ilyen finomságokat készítsünk, bár igaz ami igaz... Friss húsból az igazi! Töltött káposztahttp://www.csomopont.hu/konyha/a_r_t/recept/547.htm A töltött káposzta gazdagításának számtalan módja ismert. A felöntésnél lehet csontlét, illetve füstölt hús főzőlevét is használni. Sok családban elengedhetetlen alkotó a füstölt kolbász is, amit a töltelékekkel együtt főznek meg. Babgulyáshttp://www.konyhamester.hu/a_r_t/recept/208.htm Konyhamester - Babgulyás recept
|
| Oldal leírása receptek.wyw.hu: WYW Recept katalógus. Receptek, ételfutárok, fűszerek, konyha, ételek, cukrászok. Gasztronómia, fórumok, TVt műsorok. Magyar receptek. Gyűjteményünkben 761 válogatott receptek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Hirdetések
Közösség |