Weboldal ajánlása ismerősödnek, barátodnak:

Négy tipp a pácoláshoz

Link mentése | Weboldal értékelése | Hibajelentés | Link részletei | Nyomtatás
Weboldal címsora: Négy tipp a pácoláshoz
URL cím: http://teszervezd.hu/4-tipp-pacolashoz
Leírás: A pácolással zamatosabbá és omlósabbá teheted grillezett ételeidet. A legtöbb páclé alapja növényi olaj, amely biztosítja az elkészült hús szaftosságát. Nem győzöm hangsúlyozni, annak fontosságát, hogy a grillezés előtt a felesleges olajat el kell távolítani például egy papírtörlő segítségével, nehogy az lecsöpögjön és lángra kapjon miatta a parázs!
Saját adataid:
Neved:
E-mail címed:
Barátod adatai:
Barátod neve:
Barátod e-mail címe:
Üzenet szövege:
Kérlek írd be az eredményt:
5 x 5 =
Ajánlásod elküldése: