Négy tipp a pácoláshoz

Lap ID: 1235> nyomtatható verzió
Lap azonosító: 1235
URL cím: http://teszervezd.hu/4-tipp-pacolashoz
Weblap címsora: Négy tipp a pácoláshoz
Kattints a linkre ha meg szeretnéd látogatni a weboldalt!
Weblap leírása: A pácolással zamatosabbá és omlósabbá teheted grillezett ételeidet. A legtöbb páclé alapja növényi olaj, amely biztosítja az elkészült hús szaftosságát. Nem győzöm hangsúlyozni, annak fontosságát, hogy a grillezés előtt a felesleges olajat el kell távolítani például egy papírtörlő segítségével, nehogy az lecsöpögjön és lángra kapjon miatta a parázs!
Hirdetés:
Kategória: receptek.wyw.hu
|__ receptek.wyw.hu
     |__ Receptek, ételek
         |__ Pácolás
Tulajdonos, vagy ajánló: teszervezd.hu
Receptek, recept gyűjtemények - wyw.hu
© 2006-2020 Receptek, recept gyűjtemények - wyw.hu - http://receptek.wyw.hu/
WYW Recept katalógus. Receptek, ételfutárok, fűszerek, konyha, ételek, cukrászok. Gasztronómia, fórumok, TVt műsorok. Magyar receptek.