Weboldal további részletei:

Négy tipp a pácoláshoz

Link mentése | Weboldal értékelése | Hibajelentés | Link ajánlása | Nyomtatás
Link azonosító (ID): 1235
Link címsor: Négy tipp a pácoláshoz
Kategória: receptek.wyw.hu
|__receptek.wyw.hu
    |__Receptek, ételek
        |__Pácolás
Link leírása: A pácolással zamatosabbá és omlósabbá teheted grillezett ételeidet. A legtöbb páclé alapja növényi olaj, amely biztosítja az elkészült hús szaftosságát. Nem győzöm hangsúlyozni, annak fontosságát, hogy a grillezés előtt a felesleges olajat el kell távolítani például egy papírtörlő segítségével, nehogy az lecsöpögjön és lángra kapjon miatta a parázs!
URL cím: http://teszervezd.hu/4-tipp-pacolashoz
Hozzáadva: A weboldal ekkor került be katalógusunkba: 2013-11-11
Megosztás a Facebookon:

A tetszik gombra kattintva megoszthatod ezt a linket a Facebook-on:
http://receptek.wyw.hu/detail.php?id=1235
Értékelés: Eddig 0 értékelés érkezett: |Link értékelése 0 | Átlagolt érték: 0
Linkre kattintás: Eddig 15 alkalommal látogatták meg ezt a honlapot.
További információk: teszervezd.hu
Ajánlj Te is weboldalt katalógusunkba! Receptek, recept gyűjtemények - wyw.hu katalógus - Hogy megtaláld amit keresel!